haha

jag tog ett besök till min favo blogg idag och hittade ett gammalt inlägg som hon hade skrivit. jag tyckte att det va så kul för jag känner igen mej fån våra kunder och hur vissa dagar kan kännas. men att vad skulle man gö om dom inte kom in till oss vad skulle vi gå garva åt och vad skulle vi då prata om på fikat;). som när man har haft en knaskund och så fort den har gått ut från dörren så samlas man och garvar och pratar om att gud han/hon måste ha för mycket fritid:)
.
bloggen heter detta helt klart värt att klicka in på och kolla på gamla glasögon. jag tycker att det är kul att hon brinner så mycket för glasögon och dess mode:)
.
http://brillor.blogg.se/index.html
.
Nu samlas dom. Knäppgökarna. Hos oss denna vecka. En efter en ramlar de in. Damen som inte varit inne på 10 år men man känner igen henne direkt för det var så struligt runt henne förra gången, gubben som luktar kiss, östermalmsdamen som tar sig friheten att komma sent till bokningen och sedan sitta och dra sååååå länge på svaren under synundersökningen att man hinner glömma vad det var man frågade, galningen som smyger runt i butiken och ställer konstiga frågor, gubben som är så upprörd över att hans nya (fyra år gamla...) glasögon glappar i skruvarna etc etc. Vi är trötta på er. Gå till någon annan optiker. Vi kommer inte att sakna er. Jo kanske....:) Vad ska vi annars prata om vid fikat?
Guldknappen på torsdag! Vi har kvar ett par Marc Jacobs 197 som jag kanske lånar om det är en solig kväll. Jag kommer att gå på denna flashiga gala med en jumper från Lindex. Det är väl vågat om något?

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0