hemma

nu är jag hemma efter en dag med arbete och mycket prat:). jag kom till jobbet i godan ro. går i i köket och ba nej men en myra, nej men en till, nej men en till... men gud vad mycket myror.. dom är ju överallt. och nej dom va inte där igår. vi hade en myrinvasion. vi hade gått från ingen myra till en myrfarm. öppnade skåpet till sopperna och där hade dom party... så jag tog mitt förnuft till fånga och knöt i hopp påsen och gick ut och slängde dom. i hopp om att dom flyttar ut. annars så får vi ringa felanmälan i morgon och be dom komma dit med lite mat till myrorna.
.
men dagen på jobbet gick bara bra. vi sålde lite solisar men inte så mycket mer. jag sålde två rayban ett par typ 5 i 5. hon kom in sa hej jag vill ha en rayban pilot. provade två och tog den ena. smärtfritt och enkelt. tänk om alla kunde va så:). sen kom det in en kille haha fett rolig han va. hans rayban knackade lite och så va dom bara lite sena i mitten som han sa. eee jo jag ser det. jag vet inte vem som hade vart mest på fest om det va han eller hans rayban men party hade dom i alla fall vart på. om dom va på samma fest eller olika det vet bara gudarna men troligtvis samma. haha. han va typ fett bakis/ fortfarande full. men han hade kul i alla fall:). men jg fick dom raka och fina och gud vad glad han blev. han sa typ 10 gånger att det är ju trotts allt ett par rayban så han tyckte helt klart att det va värt det att rätta till dom. ja det är klart att han tyckte det för det va både grattis och han behövde inte göra nånting mer än att komma in:) men han blev assa glad=)
.
sen så hade även jag lite verkstad med mina gamla efva attling solisar som det är silver i men ja dom började och se mer svarta ut än silver. gud vad smuttsigt eller fult silvret hade blivit. tuvärr så tog jag inte några före bilder men jag tog efter bilder och jag kan säga att det blev så himmla fint. det blev som ett helt par nya solglasögon:). det jag tycker om med dom är att dom är små men ändå coola. dom har typ ja kanske 10 år på nacken men dom är ändå klassiska och snygga och inte jätte stora. jag har ju jätte litet ansikte så då passar dom bra:)
.
men nu ska jag ta det lite lugnt kolla på tv och kanske nån film och så klart på solsidan som går i repris idag kl21:00 på 4:an.
.
.
.
.
.
.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0