jobb

ja idag är det ju lördag i typ ett tag till. så vad har anna gjort en lördag som denna. jag har jobbat mellan 10-17. jag måste ändå säga att tiden gick ganska fort. jobbade med den nya tjejen hanna och gud det va helt underbart. så mycket bättre måste jag säga. det finns hopp. nej men det känndes jätte bra. hon va pigg, glad frågade massor och det kändes som att hej jag vill lära mej detta och att hon tyckte att det va kul. hon tog kunder och lärde sig kassan sålde solisar och svarade på frågor. hon va inte rädd för att va ute i butiken utom hon va där typ hela tiden:). rolig och glad tjej helt enkelt precis vad vi behöver bland alla oss pantertanter. och ja jag är en i mängden bland alla dessa tanter:)
.
sen efter jobbet så gick jag över till k och vi kollade på film. vi började och kolla på the green hornet. sen mitt i filmen så va det mat dax. jag åt min älskade gröt med en banan och ett äpple i:) sen kollade vi klart och sen åkte jag hem.
.
nu är jag hemma och ska snart sova för att sen upp och jobba i morgon. mindre kul är att jag måste jobba dessto mer kul är att jag jobbar med elena:). min älskade elena vad skulle jag gö utan dej och vad kommer jag och gö utan dej¿¿

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0