snart

snart ska jag åka till stallet och pussa på mitt älskade gräv. gud vad jag kommer och sakna honom den dagen han går bort. för hur mycket man inte vill det så måste man ju insé att den dagen kommer och hända. det är som det är med alla djur. men just han. nej det kommer och kännas jätte tungt. jag har ju alltid älskar honom från den dagen han kom till sork. jag va den första som blev skötare på honom. och året ja du det kommer jag inte ihåg men nån gång på 90-talet måste det ju va. i början så va det jag och typ 2 till som va skötare på honom.
men som det alltid är så är dom nya populärast och då vill alla bli skötare på han. men jag tyckte om han för att va vit. haha eller nej en gång i tiden va han grå nästan svart:). jag har kort på han hemma i ösmo som jag måste försöka och få in i datorn. men som det alltid är så hoppade folk av men jag stannade kvar. länge va jag ensam skötare på honom. jag gjorde i ordning han till alla lektioner på lördagar och på vardagar så va jag där vin insläppet och spolade av honom och borstade han. jag satt i ridhuset/tältet i -20 grader bara för att se han gå på lektion.
jag smorde träns och sadel varge lördag. jag tvättade skydd och spilta vatten kopp och krubba en gång i veckan minst. hans spilta va nog den renaste spiltan i stallet. jag borstade och slet varge dag för att han skulle va fin på lektionerna.
när han va halt och skulle åka till farbror doktor så va jag där på kvällen och badade honom jag kom innan skolan på morgonen och borstade och fixade svansen och sa att han måste va snäll och pussade på honom innan han åkte.
jag blev jätte arg när vi skulle åka till släkten en lördag för att fira nån som bara va tvungen att fylla är och jag va tvungen och följa med. arg blev jag för att då kunde jag inte va i stallet från 8-17 och då kunde jag inte hinna smörja och hinna borsta på honom så mycket som jag ville. för dom som red borstade inte tillräckligt noga han va ju en prins och han vill ha det bästa:) men mamma förstod inte det. men du behöver väl inte va i stallet alla dar jag tror att cliffen klarar sig utan den en dag..... NEJ jag måste åka dit.....
ojojoj jag kan komma på hur myckte som hälst. alla minnen. alla pussar man har fått. det har både vart upp och ner blod, svett och tårar.
jag måste dra till stallet nu och pussa på min älskling men jag ska fortsätta detta meddelande för det kan bli hur långt som hälst ;)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0