glögg

så nu idag har jag vart på systembolaget och köpt den nya smaken som blossa har tagit fram på glögg. det är med kaffe smak. så det ska bli spännande och smaka den sen. hehe ja jag kommer ju inte smaka den i kväll precis. utom det får bli nån annan kväll eller snarare helg kväll :).
.
men i morse så va jag i alla fall uppe och ute och sprang. jag tvingade/släpade mej upp i morse vid 06:15. sen 06:30va jag utan för min port och på språng. det va lite kallare idag vilket kändes. haha man fick röra på fläsket lite snabbare för att får upp värmen. men efter ett tag så kommer värmen upp och då är det bara och springa på. det är väll mest händerna som fryser.
.
sen efter det så gick jag till sågen och tog bussen till jobbet. haha på jobbet fick jag höra att gårdagen va tydligen hämsk. dom hade släppt ut alla dårar över helgen utan att ta tillbaka dom igen. tydligen rena rama haij chaparall. va skönt att man inte va där då.
.
idag va det inte så. det va mest bara trevliga kunder :)
.
sen har jag slängt in min låda som jag såklart har monterat ner in i bilen. det är tur att man har en stor bil. för botten plattan är ju typ 170cm och reklarna är lika långa. men dom gick in så fint så :). jag säger bara än en gång det är helt guld att ha en stor bil ibland :)
.
men nu ska jag bara ta det lugnt och kolla lite på tv

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0