haha alltid är det nått

ja alltid ska det va nått. ett bekymmersfritt bilägande är att inte ha nån bil alls. till stallet kom jag utan problem. sen kommer josefine och säger att kajsa sa att hon skulle säga till mej att hon trodde att det va punka på min cykel. jag ba eeee nej det  tror jag inte för jag har ingen cykel ståendes här. det va väldigt länge sen som jag cyklade hit. men jag gickut till min bil för att kolla om det va den dom menade. och ja nej men goda det va det ju såklart. där stor min lilla röda pärla med punka på högerfram. ja vad gör man då. man tar upp mobilen och ringer pappa. hehe. det är så jag löser alla mina problem med mina bilar. mekonimen direkt det är lars :). tur att jag har en sån snäll pappa. och att det va nån som såg det. annars så hade den fått stå kvar.
.
men han kom ner till stallet sen efter att han hade kommit hem och gått ut med hampus och fixade det. så nu har jag tre vinterdäck och ett sommardäck. men det är ju bara tillfälligt för sen kommer han och fixa tillbaka vinterdäcket. vi ska bara ta reda på vad det va för fel på däcket.
.
sen så red jag min lektion oxå. jag fick greve drakula (viola). haha men hon va på gott humör. så det gick så bra så. vi red skänkelvikningar på långsidorna och skulla sakta av till skritt men fortsätta och flytta och sen komma fram i trav igen. hon va pigg och glad. men guuud vad ledig hon va. det va bara upp i spolspiltan och fram med alla borstar och sen bara borsta på. hon va inte sådär jätte glad över att jag tog skrapan i ena handen och piggborsten i den andra men då skulle hon fan inte ha rullat sig eller tyckte jag. hon fick stå och tjura bäst hon orkade för jag vägrar och rida med en lerig häst.
.
men nu är jag i alla fall hemma och jag ska ta och sova snart. tänka att jag skulle komma upp i morgon och ut och springa inna jag ska jobba.
men ha det såå bäst

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0