härligt

åååå vad jag bara älskar måndagar och gud vad jag bara älskar att jobba dessa måndagar. det är som underbar gåva att få chansen att jobba dessa dagar.... not. men denna dag gick väldigt fort måste jag säga. kan bero på att vi bara va 3 på jobbet. en hade sem en va hemma med sjuktbarn. så va vi bara tre kottar kvar. och två måste stanna till stägning. hmm hur ska vi lösa detta. ninna skulle redan stänga och hon va på plats. jennie skulle gå tidigare för hon skulle på en möta med skolan. jag skulle till stallet och rida min lektion. hmmm hur löser vi nu detta på bästa sätt. jo vi ringde hanna. våran sommar/helg jobbare. hon bor i tyresö så hon skulle ju ändå ut hit. och hon kunde.... gud vad skönt säger jag bara. våran räddare i nöden. vi bara kom när du vill. för känns ju lite tasikgt att hon bara ska komma mellan 18-19 för hon kanse vill känna lite pengar oxå. så hon kom och räddade våran dag. ett jätte tsort tack till henne. men ja dagen gick fort i alla fall vips så va det lunch och sen va det fika och sen fick man tydligen gå hem..
.
ja så allt löste sig tillslut. sen åkte jag till stallet och red min lektion. det va hoppning på schemat. det är inte var 4:e gång längre utom det är lite då och då. eller lite mindre då kankse man ska säga för det är inte så ofta. men det är kul när det är. men det gick så bra så. haha folk i min grupp är lite roliga för dom pratar halva vägen fram till hindret. mest för att dom ska komma i håg att andas ;). men man kan inte göra annat än att le åt dom. och garva med dom inte åt dom. för dom är så söta :)
.
sen så fick jag sällis av mickan hem i bilen. alltid lika trevligt och få lite sällskap i bilen på vägen hem. och hon tycker nog att det är lika skönt att åka bil hem och slippa ta ersättningsbussarna och allt sånt hem. och ja jag ska ju ändå åt det hållet så då är det ju absolut inte jobbigt och släppa av henne på vägen hem.
.
men nu ska jag ta och kolla på min danska serie den som dräper sen blir det sängen
men ha det såå bäst

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0