hehe

jag kom på en annan sak som hände idag på jobbet. min käker har allt för ofta en tendens att knaka när jag äter och tuggar. specielt om jag äter seg eller hård mat som man måste tugga mycket och ta i lite. ja den kan knaka bara jag rör den fram och tillbaka oxå. och ja hur länge har jag haft det så här?? ja så länge som jag kan minnas. den har alltid knakat eller vad det nu är den gör. låter gör den i alla fall. så satt jag och elena och åt. jag satt på stolen vid datorn och hon satt på stolen där man putsar. det är inte jätte långt bort men inte precis brevid eller. hur långt kan det va ja kankse två meter.
.
men vi satt i alla fall och åt mackor eller baguetter för att va exakt. och det va lite tugg motstånd så man fick både ta i och tugga. hon hörde min käke knaka. hon ba men gud anna vad din käke låter. jag ba hehe ja jag vet den gör ju det :).
.
men jag tänker ju inte på det själv för jag är så van med att den alltid gör det. speciellt om jag äter seg eller mat som man måste tugga mycket. haha värst är nog winegum. men som tur är så tycker jag inte att det är så gott så jag äter det inte så ofta. men när jag gör det ja då låter det :).
.
eller när vi va på landet i rökärr förra helgen och lena satt breve mej när vi skulle äta. hon ba men guuud anna låter fortfarande din käka. japp det gör den. men då satt ju hon breve mej oxå.

Kommentarer
Postat av: Lisen

jag hade ju också så förut, tog då reda på vad det var, och fick till svar att typ käken hoppar ur led. kan bero på gnisslande tänder eller bettfel :S men man ska försöka att inte knaka den. Gick över för mig =)

2011-11-06 @ 00:12:42
URL: http://buppas.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0