hemma redan

ja jag är redan hemma. min grupp hade teori så jag hade ingen ridning idag utom det blev att glida hem när jag va klar. vilket kändes skönt. så har vart hemma en stund och både duschat och ätit lite middag.
så nu blir det att ta det lugnt och kolla på den som dräper på tv och inte på datorn.
.
sen va jag ner till jysk oxå och köpt lådor som jag ska ha under sängen. som vanligt när man kommer in dit så finns inte det som man söker utom man får gå coh leta rätt på nån och fråga. jag hade sett att det fanns ett erbjudande om att köpa 2 lådor för 179kr. det tyckte jag ju lätt bra. hittar inga såna lådor. frågar nån. hon ser ut som att jag kom från mars och pratade persiska. hon undrar vart jag har sett det erbjudandet nån stans. eee ja på nätet. hon går till datorn och letar hittar ingenting. men vafan hur svårt ska det va. jur många lådor under sängen kan ni ha som ska ha det priset..hon knapprar lite mer på daton hittar absolut ingenting som matchar min fråga. så jag tar upp mobilen går ut på jysk hemsida hittar lådan och erbjudandet. hon knapprar lite till och vips så får hon upp att det ska finnas 8 st. ja men kan du då va så snäll och visa mej vart dom är nånstans. jag försöker och hålla mej lugn och inte låta allt för irriterad på rösten.
.
hon hittar inte en enda av dom 8 som ska finnas. kollar på lagret inte där eller. nehe okej. aja men har du nått annat då. ja tillslut så hittar hon nått som är nått liknande. i det laget då kokade jag inombords... så jag bara tog dom betalade och gick därifrån. så nu ska jag bara organisera om här hemma så ska det nog gå bra.
.
har även fått hem min nya klänning och tog lite kort på den :) jag tycker att knapparna va snygga. eller ja det är dom som gör hella klänningen. så det blir denna som gäller på fredag när vi ska ut och svänga på våra lurviga :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0