idag

eller ja i går tisdag. så träffade jag min underbara vänn sussie =). det är alltid lik akul när hon kommer upp till stockholm. jag jobbade som vanligt till 19:00 på tisdagar så det fick bli att gå på en natt bio typ. vi kom båda fram till att niceville gick alldeles för sent för oss gamlingar och höll på alldeles för länge. så nej det fick bli film en dag. den va bra. lite otippad för den slutar inte som jag hade föreställt mej som en romantisk komedi ska sluta men den va ändå bra. innan bio så åt vi nere på kungshallarna. jag tog som vanligt taco bar. älskar mitt taco bar. ja jag vet att det är precis lika onyttigt som pizza och mc donalds men det känns bättre efter som det ligger nån grönsak under all ost;) men gott är det i alla fall. jag och sussie snackade på som vanligt. om våra liv och alla äventyr på vänner och hästar. hur det går för alla djur och vad som händer i stallet. men tiden går alldeles för fort och tiden mellan vi ses är alldeles för lång :(. men vi har sjukt kul när vi ses:). sen efter filmen åkte vi hem. hon bor ju i haninge hos sin mamma när hon är här uppe så fick sällis hela vägen hem.
.
innan på morgonen så va jag ute och sprang som vanligt. gud vad trött jag va. jag sprang så sakta. men jag orkade verkligen inte. och kände att huvudsaken är att jag kommer ut och får lite friskluft och att jag försöker. för jag hade fortfarande lite svag huvudvärk och va trött i kroppen. hehe ja ryggen gör ju oxå fortfarande ont efter min härliga vurpa =). men huvud värken gick ganska snabbt över när jag kom ut och fick upp flåset. men kroppen va fortfarande trött.
.
idag har jag jobat och vart ute och sprungit. kändes mycket bättre. kände mej som vanligt pigg och på g i kroppen. haha ryggen är oxå bättre :). har städat lite här hemma för i morgon kommer bertil med min nya säng:) det kommer och bli guld. enligt mina beräkningar så är det precis så att min låda under sängen ska gå in under den nya sängen. lådan är 20cm sängen är 22 från golv till att den börjar. det ska och måste gå. men ja jag måste ju organisera lite få in den nya få bort den gamla. men ja jag kommerju inte riktigt få bort den helt. för man måste åka mitt återvinningscentralen med den och ja jag kan ju inte bära en hel säng själv så det får bli en annan dag.
.
men oj nu måste jag sluta och skriva haha tar igen för förlorad tid.
men avslutar med en bild på mej och sussie
filmen som vi såg

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0