jobbat

jag började dagen med att ut och springa. kändes bra att jag lyckades komma upp i morse *STOLT*. vist jag är ju trött men jag är ju inte piggare när jag kommer hem från jobbet. men felet jag har gjort dom senaste dagarna är att jag pälsar på mej för mycket. bara för att jag fyser när jag går upp så tar jag på mej t-shirt och fleectröja i stället för t-shirt och långärmad tröja. vilket resulterar i att det blir lite för varmt. inte jätte varmt utom bara sådär så att man känner fan jag skulle ha tagit den tunnare tröjan i alla fall. men men.
.
sen så åkte jag till jobbet. jobbade med underbara elena. haha vi hade killsnack. och om hur man väljer sig fort med att ha allt på sitt sätt. som ex har vi en klassiker. toaletten. man kommer in och både toa sitsen och ringen är uppe.. men ursäkta det är fler än du som ska kissa här. och det är inte ett så trevligt intryck när det första man ser när man kommer in på toan är rakt ner i kloaken. nej. om man kommer in och toa titsen är nere då ska den vara nere när man lämnar toan oxå. det är som att öppna bestik lådan och inte stänga den igen. det gör man ju inte.
.
sen har vi roat oss med att städa, äta, hjälpa kunder och spelat wordfeud :) det går ruggigt dåligt för mej på alla spel som jag har haha jag är verkligen sämst :) men det är bara för att jag alltid fårdom sämstaste bokstäverna ever ;)
.
men nu hade jag tänkt att gräva mej djupt ner i strump och underkläders träsket. behöver göra en stor rensning slänga trasiga strumpor och udda strumpor.. och ja underkläder som jag absolut inte använder och haha inte kommer och kunna använda mej. eller som jag aldrig skulle ta på mej om det så va kris..

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0