nacka

idag har jag tillbringat dagen i nacka strand. på nacka strandsmässan. det va inköp av glasögon och solglasögon. det fanns jätte mycket snyggt och lite fult oxå. men det mest gick lätt och köpa in. men gud vad trött man blir efter en hel dagn med inköp. haha vi alla tre höll nästan på att somna emot slutet. tur att det fanns gott om kaffe och kakor som man kunde äta :).
.
men dagen började med att pia och M-L kom och hämtade upp mej sååkte vi mot nacka. vi började med att ta lite kaffe och sen köpt vi in lite bågar gick sen till pro design somvi hade bokat en tid hos. dom hade super mycket fint så där va det inga problem att köpa in bågar. hon va även super mysig. sen gick vi vidare. snackade lite med säljarna. som christina på polariod, thomas på luxottica, daniel på örgreen och ja vilka va det mer. ja men så klar louise på lindberg och susanne på mau jim, roger på skaga och ja lite andra oxå. kul och träffa dom på mässan och att dom känner igen en. eller haha så lossas dom bara. nej jag vet att dom flesta känner igen mej.
.
men som sakt va efter dagens slut så va man helt slut. både i benen och i huvudet. jag är ju van med att stå upp men kanske inte riktigt så mycket som vi gjorde idag. vi satt ju bara ner när vi åt middag och fikade. annars så stog man och gick runt. så man började känna emot dagens slut att det kändes i benen och i fötterna. man kännde sig trött i huvudet av allt soll och prat från andra. hehe eller som pia sa av alla belsut vilka bågar ska vi ta, har vi tagit denna båge, vilken/vilka färger ska vi ta, vilken storlek ska vi ta, nej den hade vi redan tagit. hehe ja allt sånt och sen allt räknandes. 16 av det mäket 10 av det märket 16 av det och så vidare.
.
men det va även jätte jätte kul att få följa med och få hjälpa till att köpa in. men det va skönt när dagen va över och det va dax att åka hem.
.
väl hemma så tänkte jag att nej om jag sätter mej ner så kommer jag och somna.. så vad gjorde då anna. jo hoppa i jogging outfiten och skorna. gav mej ut i jogging spåret och tog en runda på 8km. kände att jag behövde komma ut få lite friskluft efter att ha vart instängd i en hel dag. efter bara nån kilometer så kände jag hur rätt det va. det va precis vad jag behövde får komma ut och springa lite. ränsa huvudet och bara springa på.
.
men nu ska jag bara ta det lugnt och kolla på tv.

Kommentarer
Postat av: Milis

Du är ju inte klok, ut och springa efter denna dag!!!!! De skulla jag aldrig orka.

2011-11-10 @ 21:40:18
URL: http://miliscarlsson​.blogspot.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0