nu är den här

ja eller för ett tag sen. mamma drog kankse vid strax efter 19 och bertil kom vid strax innan 20. så jag han precis dra fram fido för att göra sitt jobb. det va inte så farligt dammigt. för jag drar ju såklart ut min låda och dammsuger under sängen. men det skadar inte att städa lite medans det finns tillfälle. det gick så bra så och få in sängen. den gick precis in i hissen och kom in i lägenheten. hehe det är ju lite millimeterprecision som gällde. men in kom den och nu är den påplats. men ja det finns alltid ett men. min fina underbara låda som jag har halva min garderob i. går inte in under sängen. eller den går in under. men den är ju för lång... suck. men det är lugnt jag har inte panik. jag får helt enkelt köpa mej plast lådor som jag kan ha under sängen. har redan kollat ut några bra på jysk. som bara finns ett sten kast ifrån mej :). så jag kan nog lösa detta med min låda. och tänk det va extra pris på dom oxå två stycken för 179:-. tyckte jag inte va så farligt efter som jag typ måste ha mina kläder under sängen för att jag inte får/har plats nån annan stans. och hade det vart två tröjer så hade jag tyckt att det va billigt ;).
.
får sen hur många jag köper för dom va 39x70 stora. och då kan man ju ha dom på bredden under sängen. får ju i alla fall plats med 4 om jag vill. men börjar nog med 2. kan ju va bra oxå att dela upp kläderna lite. så att träningskläderna får en egen låda och inte bara en påse i den stora lädan :). men aja vi får se.
sängen är en 105cm säng. det är ju såklart att man skulle ha velat ha en 120säng. men ja jag tror inte att jag skulle få plats med det med den stora soffan som jag har. så skulle jag få byta soffa oxå. så nej jag får inse att det inte skulle gå. sängen som jag har nu är en kungsängen säng:)

Kommentarer
Postat av: Lisen

vad skulle hon ha för den då? och hur kommer de sig att hon inte ska ha sängen? =P Du får ta kort och lägga upp ;)

2011-11-03 @ 22:35:43
URL: http://buppas.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0