så mycket bättre

i lördags så åkte jag tillstalet och red ut. gud det märks att det börjar och bli kallare. brrr man får klä på sig ordentligt för att inte frysa. och jag som är lite frussen av mej oxå. sen va det bara mockning och fixning kvar. snackade med madde och vi kom fram till att vi skulle dra och käka på house pizza i nynäs. så jag drog hem till mej i ösmo och duschade och hon drog hem och duschade. sen kom hon och hämtade upp mej så drog vi ner. jag ät en sallad som hette nettans sallad:). den va jätte god. det va typ räkor, fetaost och lite allt möjligt. gott va det i alla fall. sen skulle vi har dragit hem till izza men hon va med sin familj så vi drog hem till madde och kollade på så mycket bättre:). för det kan man ju inte missa. det va länge sen som jag va med madde så det va mycket trevligt och snacka med henne och kolla på tv:).
.
sen drog jag hem med 22:07bussen. jag va så jävla trött. helt sjukt trött. och när jag sitter där på bussen och håller på och somna nej men då släcker han alla lampor. ja och där somnade anna;). jag kom hem vid 23:00 haha 23:15 låg jag i sängen och typ sov. jag sov sååå gott. vaknade inte en enda gång. och när jag vaknade av att min klocka ringde så fattade jag inte vad det som lätt och varför jag hade vaknat. men det va bara och släpa sig upp och åka till stallet.
.
dagens ord är:KALLT... började dagen med att rida ut sen mocka och fixa allt sånt. jag skulle stå som dörröppnare i andra klassen så jag ville ha allt klart innan. men gud vad kallt det va asså. jag hade på mej linne, långärmad t-shirt, t-shirt, tjock munk tröja, en fleectröja, en till fleectröja på det och sen min höst jacka. sen va det båda mössa och vantar på. jag frös. men det är ju för att man bara sitter ner och väntar på att få öppna dörren i snålblåsten. men det gick så bra så. alla kom både in och ut och jag hade alla tår kvar. sen kom ewa och löste av mej i pausen. så då plockade jag in djuren och åkte sen hem. väl hemma så va det bara raka vägen in i duschen för att få upp värmen.
.
jag kan ju säga som så att när jag skulle ner till ica så va det goose jackan på:).
nu kollar jag på tv och äter middag hehe gröt och frukt. sen har jag gjort lunch till nästa vecka. det fick bli min vegetariska lasagne det va länge sen som jag gjorde den så tyckte att det kan ju va gott.
en ny bild på mej och madde
svart på ersättnings buss 35Ö mot vh
på pälsad och klar i morse när jag skulle till stallet
gud på tal om ingenting. det va nån dag som jag tänkte att jag skulle kolla på en film som gick på tv. efter att jag hade ätit upp min clementin så somnade jag och vaknade upp i eftertexten. haha jag va nog lite trött. se hur länge vi orkar hålla oss vakna idag då. ska kolla på beck tänkte jag för den har jag sett så många gånger så då kan man somna i soffan utan problem :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0