tisdag

ja idag har vi en helt vanlig tråk tisdag... jobbar till sju tråkigt.. man är fortfarande i början av veckan tråkigt...
men jag började dagen med att vakna av att klockan ringde 06:00 min första tanke va att men gud nej är klockan redan 6 jag har ju precis gått och lagt mej. men nej tydligen inte. så det va bara och släppa sig upp. sen va jag ute och sprang min morgon runda. det va kallt. så det gick fort att springa :). hehe men det är ändå skönt att det är lite kallare men nu får man nog snart börja och klä på sig lite mer när jag ska ut och springa.
.
sen åkte jag till jobbet. haha lyssnar på min ljudbok och ett citat där ifrån va: trevlig helg nästa tjej. hehe tyckte att den va lite rolig.
sen har det inte hänt så mycket mer roligt. är hemma och kollar på top model:)
.
hmm det va nån natt typ kankse natten emot måndags som jag sov så konstigt. ellerinte konstigt eller oroligt utom mer ja jag vet inte. jag sov som en sten och sen bara vaknade jag upp av att jag typ hade en svett attack och när jag stack armen utanför täcken va det sååå kallt att jag frös. sen somnade jag om och vaknade upp pigg och glad som vanligt. hmm undrar om jag hade nån släng av feber. men tror inte det. hehe men nått va det.
.
haha jag tycker att det är lite kul när mina kramper och knölar kommer upp i programmet fråga doktorn. mamma och pappa hade kollat på det och då tog dom upp min knöl som jag har på höger handled. men så länge jag inte har nått problem med den så får den va kvar där. sen har jag ju min knöl på halsen som jag undrar vad det kan va för nått. har försökt och googlat runt lite men jag tyckte bara att ordet cancer kom upp överalt så då slutade jag och googla.
.
men nu ska jag ta och kolla lite på tv och kankse göra lite nytta här hemma:)
men ha det såå bäst

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0