25-års kalas

ja idag är det då dagen som jag ska ha mitt 25års kalas. det känns bra. jag tror inte att jag har glömt och köpa nått. eller det har man säkert. men aja det får va så då hehe. men oj vad spännande det känns. jag har ju inte haft så mycket egna kalas som jag har fixat själv. gud vad mycket planering det krävs och inköp. hehe eller så är det bara för att jag är ovan. men aja nu är det bara det sista roliga kvar. städa fixa trixa och hacka grönsaker tills jag kommer och hacka mej själv i fingrarna ;).
.
musiken är fixad typ i alla fall det blir ju så klart datorn och spotify som får stå för underhållningen. och sen så klart alla gäster :). gud jag är assa taggad det kommer vekligen bli jätte kul.
.
men just nu så håller jag på och städar här hemma i fall nån vill se hur jag bor så måste det ju se lite fint och rent ut så att man åtminstone ser golvet och inte bara taket när man kommer in.. ja om man nu kommer så långt och inte snubblar på en enorm hög med mina skor;).
.
sen ska jag ner till ica och bara köpa det sista för hehe j ajag kom ju på att jag hade glömt och köpa nått såklart. och sen blir det att pynta och fixa alla grönsaker och äppelpajen måste jag oxå fixa och sen ska helt jag själv göra mej i ordning ocå haha kankse dax och sätta lite fart anna.
.
aja jag uppdaterar nog sen igen
men tills dess ha det så jätte bäst

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0