bron

efter jobbet så har jag tagit det lugnt. legat i min one piece med min usa filt över och bara slappat. ätit vindruvor och bara chillat. har hart ett maraton av serien bron som går på onsdagar på ettan kl:21:00. men jag har fölt det lite si och så. men gud nu är jag helt inne i serien så nu jävlar kommer jag att sitta klistrad onsdagar 21:00 framför tv:n :).
.
i morgon är jag ledig skönt. jag ska ner till stallet på morgonen. sen så skulle jag både behöva städa här hemma och ta tag i mina garderober få ner sommar kläderna och upp med höst kläderna. eller hälften är uppe men dom får inte plats i garderoberna så det är väll typ där jag är. jag måste få ner kläder så att jag får plats med alla kläder som jag har uppe i lägenheten. suck vilka i-landsproblem jag har ;)
.
sen måste jag ju såklart ut och springa oxå. det är min nya drog. jag planerar min träning och funderar till och med på om det är värt att skaffa sig ett gymkort. men jag vet inte. jag tycker ju att det är såååå fruktansvärt tråkigt och gymma. jag typ somnar på dom där maskinerna och så får jag ångest för att jag inte är där men betalar jatte mycket för det. nej det är ju mycket roligare och springa ute. men jag tänker på vintern. det är ju inte så kul och ut och springa när det typ är -20 grader. jag vill ju inte eller göra ett uppehåll med träningen för det är såå jävla jobbigt att komma tillbaka efter ett uppehåll. man flåsar ju som en astmatisk-stor-rökare som typ håller på att dö i både lung caner och i kol. sen är det ju fruktansvärt jobbigt oxå. men aja jag får se hur det blir. lär ju inte bli nått gym kort i alla fall :)
.
men nu ska jag ta och sova så ha det så bäst

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0