för första gången

för första gången i mitt mobiliserade liv har jag nu lämnat in min mobil för lagning. jag säger bara tur att jag aldrig slänger nått utom är en ekorre som sparar på allt. så jag gav mej ner i min läda för sparade saker och där låg min gamla ericsson. som jag nu har sparkat igång igen. eller det va inte så svårt det va bara och trycka på on och den startade så glatt så. nästan som att den bara har legat till sig i väntan på att få bli annvänd igen. men nu har jag fått ett nytt problem vafan gjorde jag av laddaren till den mobilen då?? hmm måste leta i mina gömmer.
.
sen idag så har jag jobbat det va typ jätte lugnt och tråkigt. sen efter det åkte jag till haninge hämtade en skalm och lämnade in min mobil. sen åkte jag hem och tog på mej jogging outfiten och hoppade i skorna och reflexvästen och tog mej ut på en uppfriskande löprunda:). nu så sitter jag i min one piece och myser mer gröt frukt och ska sen dricka en kopp te till serien bron som går på tv.
.
haha kom även på att tänka på en sak. för när jag red ut på diamant i måndags så mötte jag två andra ryttare och ja jag kan ju säga som så. att man ser på folk om dom kommer från ett stort stall eller ett litet eller typ har hästen på tomten. dessa två ryttare hade nog anntingen hästarna på ett litet stall eller hemma på tomten. hur ser man nu detta. jo. den första ryttaren satt på nått som va nått odefinerbart. det kan ha vart en travare eller en ponny eller en islandshäst eller så va det en blandning mellan allt. den andra va defenetift en islandshäst. den va orakad och lurvig som ett får. den första ryttaren hade sin kaluffs utsläppt i typ 400 stripor överallt. att hon såg nått va ett under. det finns inte en enda kingsland jacka eller märke så långt ögat kan nå. har dom reflex så är det inte några klassiska gula nej det ska va börjes hela orange kollektion. den andra ryttaren red dessutom barbacka på sitt lurviga djur utan nosgrimma. på dessa små men avgörande grunder  kan man se om nån preson står i ett stort stall eller i ett litet.
.
men nu ska jag ta och kolla på tv och bara ta det lugnt
men ha det så bäst

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0