freeedag

ååå det är äntligen fredag. även om jag jobba i morgon så är det ändå nått specielt med att det är fredag:). det är som att alla på jobbet är extra glada och alla kunder är oxå extra goa:) och en halvtimme innan jag skulle gå hem så sålde jag ett par proggar och vips så gjorde jag så att vi fick i hopp dagens mål idag igen.
.
sen efter jobbet så hoppade jag i spring outfiten och tog min nya runda som är på 8km. men gud den är så mycket roligare än den som jag sprang innan. eller ja det är ju samma men den har ett annat slut som inte är bara rakt fram utom den går lite upp och ner och kolla där kommer ett hus och ja lite sånt. men gud haha är jag hungrig eller godis sugen när man är ute och springer och sen en godisråtta på alfalten. och min första tanke är inte uch vad äckligt. utom åååå en godisråtta. och jag tycker typ inte ens om godisråttor. men rundan kändes bra. det är skönt när det är lite kallare för man orkar mer och ja man måste springa lite fortare oxå för att få upp värmen. det tar typ nästan hela vägen till klenavägens busshållplats innan man känner att ja men nu så fryser jag inte om händerna. men ja kroppen blir ju varm fort. men jag vill ju inte klä på mej för mycket. för då kommer jag ju att svettas. eller så kommer jag va tvungen och knytta jackan runt midjan och det har jag ju ingen lust med eller. så nej vi fortsätter såhär ett tag till. haha ja nu vill jag bara säga att nej jag springer inte i shorts och linne. nej gud nej. jag har mina spring byxor och sen långärmad tröja sen t-shirt och sen min sexiga reflex väst öer det ;)
.
men nej nu ska jag ta och göra fredag och kolla på idol och dricka ett glas rosé vin=)  och så blir det så klart gröt till det hahahah annas fredags mys;)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0