hemma

ja nu är jag hemma efter en halvdag i stallet. alla 3hästar gick jätte bra så det är kul:) jag va i stallet vid ja kankse halv fyra till kvart i tio. på den tiden han jag rida mina 3hästar var av två red jag ut på och den sista va min lektion som jag rider mellan åtta till nio. jag mockade till två hästar fixade maten och allt sånt. sen är det ju allt pysslande man måste borsta och pussa pådom små djuren. och efter att man har ridit ut så måste man spola så det bir spolning både innan och efter. jag han typ precis bli klar till min lektion:) efter så spolade jag av alla skydden. för det han jag inte göra innan.
.
på min lektion så hade jag bubblan. gud det gick mycket bättre den här gången. jag red på ett annat sätt och kände att viste mer hur jag skulle rida för att lossa henne. hehe jag tänkte på att utnyttja mina långa ben :).
.
men hehe när jag hade hoppat av bubblan och gick med henne så kände jag både hur hungrig jag va och kom på att ner jag hade inte hunnit äta min middag som jag hade med mej utom mina makaroner ligger fortfarande kvar i skåpet och väntar på mej. och sen kände jag hur trött jag va. jag kunde typ gå och sova samtidigt.
.
så nu ska jag bara dricka en kopp te äta lite frukt och kolla på ett avsnitt av de som dräper sen blir det sängen :)
men ha det såå bäst

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0