hemma

nu är jag hemma från stallet. idag har jag jobbat så det blev att åka direkt från jobbet till stallet. det har blrjat kännas lite konstigt och komma till jobbet och jobba på en måndag. men det gick det oxå. men jävlar va trött jag va igår. kollade lite på film höll på att somna. så halv tio gav jag upp och gick och la mej. vaknade av klockan ringde 06:00 hehe jag hade tänkt att jag skulle ut och springa innan jag åkte till jobbet. hahaha tror ni jag gick upp... nej jag somnade så glatt om igen vaknade vid 08:00. och ba hmm kankse dax och stiga upp.
,
skull ändå ta bilen till jobbet så det va ingen panik måste inte åka fören vid 08:30. men gud vad jag sov gott.
sen har jag shoppat idag oxå:) ja jag vet jag borde inte shoppa. men jag köpte men en väst. jag tyckte att jag behövde en ny och det gjorde jag oxå. för den som jag hade förut som höstväst den har på nått mystiskt sätt hamnat i stallet på heltid och blivit en stallväst. och nej jag annser inte att det bara är och ta hem den och tvätta den och börja annvända den som vanlig väst igen.. nej uch det sitter ju i även om man tvättar kläderna. nej har nått blivit ett stallplagg så ha det blivit det för gott och kommer inte tillbaka in i garderoben ingen ;).
.
ska ja kort på den och lägga upp men pallar inte idag. nej jag känner mej lite trött efter att både ha jobbat och sen vart i stallet:) men det är så härligt och komma till stallet och pussa på mina djur.
.
men ha det såå bäst

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0