huligan anna

hahaha asså jag undrar om jag va huligan i mitt tidigare liv????
ja gick ju såklart ut och stod inte inne i min lilla lägenhet och sprayade
men när jag stod mitt i mitt huliganisk arbete så kommer det gåendes en gubba och ja han gick men bestämda steg rakt emot mej. jag ba hej. han frågade vad gör du för nått. hehe ja vad ska man svara på det en fredags kväll kl:22:41 men en spray burk i handen och ett lakan på marken.
det visade sig att han satt i samfällighet och hade sett mej från sitt fönster och tänkte att han skulle gå ner och se vad jag hade för mej. han att jag höll på att klottra pa gatan. men nej inte snälla lilla anna inte :)
.
men det va lugnt vi stod och snackade ett tag och han önskade mej grattis och hoppades att vi skulle få det kul. och tyckte att det va en bra idé att gå ut och inte stå inne i lägenheten och spraya. men det är klart att jag förstår att han kommer ner och kollar vad fan jag höll på med när man ser nått från fönstret. men vi snackade om att vi faxist hade väldigt lite klotter och förstörelser och att det är onödigt och allt såntdär och att det kostar ca 1500:- att en firma ska komma ut och göra rent från klotter. och att dom pengarna kunde man ha använt till nått annat i stället.
.
han avslutade men att önska mej god fortsättning på mitt sprayande och en trevlig kväll och så sa han att ja men du va ju ganska trevlig och prata mej:) haha när det visade sig att jag inte va huligan ;)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0