idag

idag så har jag jobbat som vanligt. och det känns som att det går bra för tyresö optik just nu. jag sålde två par proggar för ca 10 000styck det känns kul för både kunden och jag är överens om både båge och glas:) jag hatar att känna att jag prackar på folk det dom absolut inte vill ha eller känner att dom behöver och jag försöker alltid att tänka på att inte göra det. men som i alla branscher så kan man ju olika sälj knepp eller hur man ska säga för att det är bättre och varför man ska välja det. oftast så brukar man säga att man själv har det och att man tycker att det är bra.
.
efter jobbet så hoppade jag i jogging skorna och idag kan jag faxist säga att jag sprang. vilken fart jag hade redan i från start. sprang min runda på 7km på 33min *STOLT*. det kändes riktigt bra. och vist det va jobbigt men inte döende jobbigt. men det är bra förhållanden nu. det är lagom kallt inte så blåsigt och inte halt inge regn eller snö. utom man har vädrets makter med en på sin sida. en annan sak som jag brukar försöka tänka på när jag springer är en sak som A-K säger till mej när jag rider. och det är att jag ska utnyttja mina långa ben som jag har. det försöker jag även tänka på när jag är ute och springer. att jag ska ta långa steg så att jag kommer nånstans på mina steg och inte ta myr steg så att man aldrig kommer fram ;).
.
sen har jag färgat håret idag till min skandinaviska färg som jag alltid brukar ta. det behövdes kan jag säga. min utväxt va inte att leka med:). men nu så ska jag krypa ner i min one piece och kolla på tv och dricka lite te innan det är dax och föna håret och ta en titt på skatboet;)
men ha det såå bäst

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0