idol

igår åkte jag ner till nynäshamn och till sara. vi hade en underbart mysig vin och idol kväll. hennes karl va och bowlade och kom hem rullandes vid halv ett så då ville hon inte sitta hemma själv som ett emo på en fredagskväll så då kom anna som en räddande ängel i nöden :).
.
ja började med att åka ner till ösmo för hon skulle rida. hehe men som vanligt när man får för sig att åka kommunalt ner till ösmo så är tåget försenat pga någonting. idag va det pga vagnfel. jaha jag hoppas att tåget va helt när det väl kom. sen när man kommer ner till ösmo station ja men vist det går en buss till stallet om 15 min. hmmm det tar lika långtid att gå till stallet som det tar och vänta på bussen. så det va bara och börja knata.
.
sen nere i stallet så träffade jag madde. ååå hon har köpt sig en lägenhet/radhus i stora vika. jag är så glad för hennes skull hon är verkligen värd det. så snart blir det film mys kvällar hemma hos madde i stora vika :) sen har även izza fått en lägehet jätte kul för henna oxå :) kommer och bli film mys kvällar henna hos henne oxå:)
.
sen när sara hade ridit klart så drog vi hem till henne och fixade mat. kyckling med pasta och sallad det va super gott. sen kollade vi på idol och snackade. drack vin lite cider och åt gott. jag hade bakat kladdkaka med smält marabou mint chocklad på. mmmm det va gott :) lite för gott kankse ;). haha tillslut så hade vi bara på tv men hade inget ljud utom bara snackade. haha och guuud vad vi pratade =). men kul va det. det är det som är så underbart med sara. vi ses inte så ofta men när vi ses så är det som att det va igår vi sågs. vi kan prata om typ allt och vi har typ samma åsikter och det mästa.
.
hehe sen när matte kom hem så satte han sig i soffan och efter ett tag så ba men hallå ni har ju inget ljud på tv:n. eee nej vi har ju pratat i typ 4timmar hahah.
.
sen åkte jag hem vid typ ett och somnade utan problem när jag kom hem. hehe och ja det va ju inte så livat på bussen inte det va typ och jag och en till stackare som satt på den.
.
idag ska jag tillbringa dagen o schordbros industriområde (jordbro) tillsammans med min far. han ska byta nått hjullås tror jag att det heter på bilen. sen ska jag bara glida ner till bilbesiktningen och få det godkännt så får jag köra i ett år till.
.
haha nått roligt va att lena och tommys bil gick igenom. helt galet sjukt kul för dom. dom fick ju nedslag på typ några punkter pappa fixade den men han inte bli klar med den skulle byta nån katalusator. så tommy skulle åka ner till besiktningen för att få nedslag igen för att få köra i en månad till. den hade för hög co halt. men han på besiktningen han hade stått och varvat ett tag och sen gick den igenom utan problem. hela fam. Carlsson bara whattt... men det va ju helt guld =)
.
men nu är det kaffe gröt och spotify som gäller tills jag ska dra ner till jordbro :)
haha om man ska åka ersättningbuss för tågen så får man åka skånebussar

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0