jag och britney spears

japp nu har jag och britney spears vart ute och sprungit en jogging runda i skogen. det blev 1mil idag oxå. det kändes bra. ska försöka och ta den när jag är ledig och har tid. för det är inte så mycket jobbigare än att ta 5kms rundan. men har man inte tid till 1mil så får det bli 5km rundan. eller om jag känner mej jätte trött. ja man får helt enkelt känna efter själv. haha men när jag hade ca 3km kvar så hamnade jag mitt i fredrika bremers elitidrottslag som va ute på min morgon runda. för gud det va hur många som helst och alla va jätte snabba och typ flög om mej. inte bra. för jag är ju sån tävlingsmänniska så när jag hörde att dom va bakom mej så sprang jag snabbare för att dom inte skulle komma om hur lätt som helst. men tillslut så kom dom om. och då tänkte jag att jag skulle i alla fall försöka och hålla samma tempo som dom. när inte eller detta gick så bra så tänkte jag att jag i alla fall skulle se dom hela tiden. sen tog dom en annan väg som tur va. jag va helt död när jag hade sprungit klart. och då va detta bara under kanske 1,5km. hehe.
.
men nu är jag hemma och ska sätta lite fart här hemma äta lite gröt och dricka mitt kaffe. sen måste jag ner till ica göra mat till den här veckan och så måste jag dammsuga lite här hemma för att sen åka ner till stallet.
.
igår va jag ner till spångbro och hade tjej kväll tillsammans med lisa, sara, izza och madde. det va mycket trevligt vi åt lax med sallad sen kom chips och muffinsarna fram :) vi pratade om allt möjligt och hade det bara så super kul:)
hade lite tråkigt på vägen hem så tog lite kort:)
nu håller jag på att badar mina blommor :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0