jobbat

ja jag började dagen med min motions runda. jag va mindre pigg när klockan ringde 06:45. släpade mej upp vid ja 07:20. och tvingade i mej jogging outfiten. men sen när jag väl kom ut och lyssnade på min musik så blev jag ju pigg. hehe man kan ju inte springa och sova samtidigt precis;).
.
men det är ju samtidigt skönt att ha det gjort på morgonen. för man är ju inte så mycket piggare när man kommer hem från jobbet precis. sen när jag kom hem va det bara att duscha och klä på sig. sen gick jag till sågen och åt frukost när jag kom fram till jobbet. jobbade men älskade fina elena =). haha men på bussen til jobbet så höll jag på och somna. men jag satt där på 824 och åkte runt halva haninge till tyresö och den missade inte en enda busshållplats på hela vägen. man lyssnar på det monotoma ljudet från bussen och lyssnar på ljudbok samtidigt. helt omöjligt att hålla sig vaken. så vaknade upp vid bollmoraberg och skulle av nästa. hehe annars hade man väl åkt med tillbaka sen.
.
men det gick bara bra och jobba. det va kul och jobba med elena och prata med henne. vi ska ju jobba nästa gång oxå. men det gick ganska så fort tiden idag. vips så va klockan halv och det va dax så att man kunde gå och byta om. och sen få åka hem. men jag har en känsla av att nästa gång vi ska jobba inte kommer och gå lika fort..
.
haha sen så har jag ju besiktat bilen ja förut då. och då fick jag ett papper på hur det gick och på vad som va fel och vad dom hade lite annmärkningar på. pappa säger till mej att jag måste ha koll på det där pappret och lägga det på nått bra ställe så att jag vet vart jag har det och så att jag kan ta med det sen när det är dax och besikta om den. nu är det då dax för att leta rätt på det där pappret som jag la på nått jätte bra ställe. hittar jag det nej. jag har fan letat överalt+ att pappa vill ha en kopia på det för att veta vad det va som dom inte tyckte va bra. och jag måste ju ha med mej det där jävla pappret när jag ska tillbaka. fan jag har letat som en galning efter det.
.
nu idag hittade jag det. det låg bakom tv:n eller mej bakom tv bänken så tanken va nog att det skulle ligga på den men att det har ramlat ner. jag säger bara tur att jag hittade det. så nu ska jag lägga ner det i min handväska så att jag vet vart jag har det.. eller ännu bättre kankse lägga det i bilen så att jag har det med mej på besiktningen.
.
men aja nu ska jag bara ta det lugnt ska ju jobba i morgon jippi

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0