kalas

ja jag va ju på kalas igår. elin cillans kompis fyllde 23 år så jag va bjuden :). vilket jag tycker är jätte kul. åå det är alltid så kul och träffa cillan tycker jag hon är så go. jag va där vid 21:00 och kom hem vid 04:30 ojojoj vad sent det blev. haha jag skulle ju komma hem i tid så att jag skulle komma upp nångång. eller snarare så att jag skulle få lite sömn innan klockan ringde. jag tog lite sovmorrgon faxist och tog bilen till stallet efter som jag ändå skulle ta den sen till pappas jobb.
.
men i alla fall ja igår. jag hade sjukt kul. det är så kul och gå på hemma fest sitta i köket chill dricka rosévin och prata om livets mening. man hittar nån att snacka med för att sen dra vidare och prata med nån annan. eller så kommer det till nån som man oxå pratar med :). men jag gjorde annat än att bara prata oxå jag skrattade och dansade och hängde runt och bara hade sååå kul :)
.
jag hade bakat en kladdkaka som jag hade med mej. haha men cillan trodde att jag hade köpt en frödinge kladdkaka och sa att jag hade bakat den. men jag hade faxist bakat. men hon smakade och kom fram till att jo jag hade nog bakat den där kakan själv.
.
sen i morse va det bara och tvinga sig upp och åka till stallet. det blev en lugn och fin uteritt i det mysiga höstvädret. så himmla mysigt och rida ut när solen lyser och löven har så mycket fina färger. sen när jag va klar så åkte jag till jordbro där pappa väntade på mej. hehe ja i början så mådde inte min bil så bra. den hade ingen tomgång och då menar jag verkligen ingen. jag vred om nyckeln och hade man inte foten
på gasen så dog den direkt. eller nej varvmätaren gick ner i botten och sen började det blinka en massa lampor och sen god den. hehe lite små jobbigt och köra en bil som inte har nån tomgång. tur att det nästan bara är motorväg. men det kommer ju lite rödljus och ett ställe i en korsning så är det stop skylt. hehe men det gick bra. det jobbiga är bara att när den dör så dör svängningen oxå inte att det blir trögt om det ändå skulle va så. nej nej rattlåset går i och det är omöjligt och svänga.
.
men pappa mixade lite och sen va det bättre. det går ju fortfarande lite upp och ner och när det går ner så går det ner. men nu dör den inte i alla fall. sen bytte han nått bakom vänster fram hjul och avgasröret och sen satte vi på vinterdäcken. så nu är vi redo för bilbesiktningen nästan måndag.
.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0