ledig

idag är jag ledig vilket så klart är jätte skönt. jag sov typ till 9 ojojoj det va länge sen som jag fick sovmorron. det kändes som att jag behövde det. sen har jag ätit frukost i lugn och ro :). nu håller jag på och fixar lite ny musik till min ipod så att jag har lite ny rolig musik att lyssna på när jag är ute och springer. sen sk ajag organisera i mina garderober. ta ner sommar kläderna och upp med höst och vinterkläderna. ner med sommar klänningar och upp med stickat :)
.
men innan det ska jag ut och springa väntar bara på att musiken ska bli klar. eller ipoden kankse det heter. hehe jag måste va den enda som fortfarande säger mp3 spelare om min ipode och den är till och med rosa:). gud om den skulle gå sönder så skulle jag köpa mej en ny direkt på lunchen. för jag älskar den när jag är ute och springer. man blir ju så mycket mer peppad av att lyssna på musik än att inte lyssna på nått. sen har jag mina ljudböcker på den oxå.
.
men gud vad segt det ska gå då. jag vill ju ut och springa nuuu. jag håller på och för över lite ljudböcker hade jag vart smart så hade jag gjort det när jag kom hem för musiken är klar. men aja nu är jag inte så smart.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0