sprang

ja nu va det några dagar sen som jag skrev ser jag:). men ja i typ tisdags så jobbade jag bara och sen sprang jag min vanliga runda och ja lite sånt.
.
igår efter jobbet så åkte jag ner till stallet pch red på diamant. fy fan va kallt det va asså. jag hade t-shirt långärmad tröja, flectröja och sen jacka på det. det är tur att man blir varm av att mocka;). men själva ridningen gick bra. jag försökte och få honom lite lägre så att han får upp ryggen och jobbar. jag tyckte att det gick bra. red mest basci att han ska lyssna på vad jag vill. gjorde även lite öppna och slutor så att han ska bli lite mjuk i sina sidor. men det kändes bra.
.
haha det är lite kul nu när man åker dessa ersättningsbussar. man märker vilka som vill komma fram fort till vh. denna buss chafför ville komma till vh fort han låg i ytterfilen och brassade på som fan. han va så snabb så jag han med ett tidigare tåg:) det tycker vi om.
.
idag så har jag jobbat som vanligt. sen så har jag spånat på en ny springrunda eller snarare ett annat slut för det är så tråkigt som det är just nu.. det är 3km bara rakt fram sååå tråkigt. så efter första racksträckan på slutet så spang jag upp till lidl och bakom där ja vad det nu heter söderby kankse och sen kom jag ut vid ica maxi. det va mycket roligare. så nu har jag även övat min runda från 7km till 8km och det gör ju inget:).
.
sen så har jag fått en ny rooossa outfit till mitt badrum av jobbet :). och det är verkligen chock rosa. med rosa badhandduk och rosa badrumsmatta jag köpte till en matchande handhanduk i rosa:) så nu är halva mitt badrum rosa. och det tycker vi ju om.
.
sen har jag fått lite kort av mamma från festen. det blev ju inte så mycket kort men lite är det i alla fall. hehe se och njut;)
teknikens under är inte helt lätt att förstå sig på
hehe lena och tommy alltid lika goa och glada ;)
sara och lisa är alltid glada
helena och elena
cillan och elin
madde alltid lika glad
hehe ja jag
carlsson
i
helena, elena och tomi
jag och min mor
jag och min mor haha snyggt att man ser helt drogad ut ;)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0