suck

jag hade skrivit lite här på bloggen och vad händer... jo datorn får cp ryck och hänger sig och sidan kan inte visas. nehe ne vad trevligt för dej då. och det som jag hade skrivit blev inte sparat.. suck blir så trött. ja det va inte mycket jag hade skrivit men lite gran i alla fall. men aja.
.
idag har jag tvättat med stort T. nej men det va mest lakan och handdukar och mina springa kläder så klart. slängde även in mina jogging skor och jävlar va rena dom blev. helt galet sjukt. ser nästan ut som nya. tänk va lite 40grader i maskin kan göra. dom fick ett helt nytt liv. så nu ska jag bara lämna in dom för lagning oxå. det är en söm som har gått upp och det ser så slafsigt ut och helt onödigt och ha när det faxist går och laga. sen har jag även köpt mej ett par nya spring skor. tyckte att jag behövde det. ett par som jag ska ha när det inte regnar och sånt för dte är lite mer tyg i dom. men dom verkade bra. det kan ju va bra och ha några och byta med och mina är ju som sakt va ganska så slitna. har ju sprungit några mil i dom.
.
sprang i dom i morse och det kändes bra. men gud det märks att det är kallare jag springer på som en galen hamster i ett hjul. både för att få upp värmen och för att behålla värmen. haha kommer snart att slå rekorn i att springa 7km på snabbast tid;) men jag vill inte pälsa på mej för då kommer jag ju att börja och svettas efter bara några meter och så måste man släpa på en massa kläder. eller ja knyta det runt midjan. men får nog snart börja med att ha en fleece tröja över.
.
på fredag ska vi i alla fall åka till rökärr. det ska bli skönt att bara få komma bort ett tag och ta det lugnt. vi ska plocka svamp fälla tröd, dricka gott och äta gott. och så klart prata och skratta =). haha det är rätt kul när vi träffas familjen och åker bort eller bara träffas för snacka kan ju alla. värst är när vi träffas hela släkten jävlar då får man anntingen skricka högt eller ta nummerlapp. skricka högt brukar fungera bäst ;)
.
aja men jag ska nog ta och lägga mej i sängen och läsa en stund. det är ju en dag i morgon oxå.
men ha det såå bäst

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0