utgång

ojojoj säger jag bara vi hade sjukt kul igår :) hehe helt galet och ja jag va såå jävla kalas. dagen började med att jag jobbade till 19:00 sen åkte jag hem gjorde mej i ordning. sen kom izza, sara och lisa hem till mej vid 21:00 och där hade vi för fest på ost och kex med vin och jordgubbs champange mmm mycket gott. sen drog vi in till stan och vi drog till grodan. fy fan vilken kö det va för att få komma in. det va även mycket folk där inne. haha men galet sjukt kul vi hade. jag va fett på g och på kalas humör. gud vad vi dansade.. hehe gjorde vi så mycket mer ??
.
sen kom madde och hämtade oss snälla madde :) va hemma vid 04:30. haaha kl 06:00 ringde klockan pigg man va dårå. eee nej. men det va bara och tvinga sig upp:).
.
åkte till stallet fixade mockade och red ut med elin och diamant. alltid treligt och få lite sällskap. sen fick jag åka med camilla hem till vh och tog sen tåget hem. nej nu ska jag ta och sova nån timme för att sen göra mej i ordning för att gå på kalas till elin:) hehe det är bara påt igen.
.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0