en tanke

jag hade en tanke idag när jag va ute och sprang eller kankse mer när jag va på väg hem från min runda. eller det kankse mer va två tanker. det första är att jag fattar inte hur det på vissa träningskläder kan va 30grader på. asså ursäkte jag ska svettas i dessa kläder. det blir ju inte rent och fräscht i 30 grader. nej man vill ju tvätta det i åtminstone 40 grader. för att det ska bli rent. men nej juste det är ju inte meningen att man ska träna i dom kläderna. utom tanken är att man bara ska se ut som en tränande människa. tank om det ändå va så lätt att man för att man köpte träningskläder så ser man ut som en tränande människa både till kläder och till kroppen:).
.
sen har jag även tankt på folk som säger att dom inte har tid att träna. jag tror att det mer är så att man inte orkar. för jag tänkte oxå så förut ner jag har inte tid att träna(orkade inte). ren lathet. för när man kommer hem så läggar man sig i soffan direkt och kollar på tv. vad är det man inte har tid ifrån. soffan eller tv:n. eller nått oerhört interessant program som kankse halv åtta hos mej eller bonde söker fru. tro mej jag överlevde utan dom programmen. och känner man att man dör utan dom så finns dom ju nu mer på nätet;). men vist jag kan förstå att man är trött och hungrig när man kommer hem från en hel arbetsdag. det är jag oxå. jag slutar 18 är hemma 18:40 har inte ätit sens 12. ja och så en kopp kaffe till fikat vid 15:30. men det är ju inte så mättande. så jag är hungrig när jag kommer hem. men då kan man äta nån frukt eller en banan eller nått sånt. bara nått lätt. oftast så brukar jag inte äta nått utom hoppa i mina träningskläder och genast så känner jag mej lite piggare och ett kilo lättare;). det är som när man åker till stallet jag håller typ på och somnar. men så fort jag hoppar i stallkläderna så blir jag super pigg. för jag är oxå jätte trött när jag kommer hem. håller ibland på att somna på bussen.
.
men jag lovar man blir så mycket piggare av att ut och röra på sig då. en promenix eller ut och springa. för så fort jag kommer ut ur porten och är på g ut till spåret så känner jag mej jätte mycket piggare och när jag är på g i spåret så kund ejag inte förstå hur jag kunde va så trött innan att jag höll på och somna på bussen. och jag känner mej sååå otroligt duktig där jag håller på och flåsar på och kämpar i alla backar. sennär man har sprungit klart så är man såå jävla nöjd med sig själv och jag brukar alltid klappa mej själv på axeln när jag har sprungit klart. eller igentligen så är det en klapp på låret ;). och sen när man kommer hem är det så skönt att hoppa in i duschen och sen fixa nån lätt middag. jag brukar äta gröt med nån frukt till och sen ett stort glas vatten pricken över i:et är när mitt te är klart. jag har lite olika te sortet som jag kör emellan:). sen sitter man i soffan och känner sig så skönt trött i kroppen.
.
ja det är lite om mina tanker om träning. så se på mej jag gick från en troligt lat människa till en tränande människa. och allt handlade om att ändra sin inställning och bara ta tag i saken för tid är det jag har gott om men det är skillnad på tid, ork och lust. så det är bara och ta sig ut i spåret ut och gå ut och spring. lyssna på bra musik eller på bra ljudböcker och ta en dag i taget. för tro mej det blir lättare och lättare :)
.
ha det sååå bäst

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0