hemma

ja nu är jag hemma. eller har vart hemma i kankse nån timme. men gud jag kan beskriva mej själv med ett ord trött tröttare tröttast:). åkte hem till mickan igår där vinet flödade;). hehe grymt kul för kväll med hennes goa vänner therese och emelie. vi satt och snackade åt chips, nötter och drack vin och öl. sen drog vi till haninge där vi mötte upp keno en kompis till mickan. sen drog vi till olearys. hehe man kan väll sammanfatta kvällen med att vi hade jättte kul:). det va ju inte överdrivet mycket folk men allt blir ju vad man gör det till. och vi gjorde det kul. bara glida runt snacka med lite folk dansa snacka lite till och dricka vin för 49:- kan det bli bättre;).
.
dom stänger vid 02:00 så jag åkte med min buss som gick 02:20. och det är ju såå nära så jag va hemma på ett kick. då va det bara raka vägen ner i sängen. av med smink och smycken sen va det god natt:) sen ringde klockan 07:30 och sa att du är det dax att gå upp. ja jag va väll inte sådär jätte pigg kan jag ju inte påstå. höll på att somna på bussen men väg till stallet. fast det brukar jag gö ganska ofta. men ändå. men sen när jag kom till stallet så piggnade jag till. för jag vill hinna fixa allt innan jag skulle stå dörrvakt i andra klassen.
.
tävlingen gick jätte bra sorunda laget vann:) och åsa vann inviduelt så det va super kul. men jag kan ju säga att det va lite kalt jag klädde på mej som fan. hade både t-shirt långärmat, tjock tröja och fleece tröja på det och sen jacka. men då frös jag i alla fall inte. för ja jag satt ju ute i 5 timmar på en hård bänk. fick gå upp och öppna och stänga grinden var 7min . men jag kan ju säga att efter 5 timmar på den där bänken så hade jag litte lätt träsmak i baken.
.
men nu är jag hemma och ska bara ta det lugnt eller ska nog ta och sova snart för känner mej ganska så trött.
tänkt kanske ut och springa i morgon bitti innan jag ska åka till jobbet. jag va och hämtade min bil oxå. problemen avlöser varandra kan man ju säga. nu när leden i ratten är fixad så är det nått annat fel. det va som en hel roman med fel tyckte jag. det va både nått kugghjul som va dåligt och måste byttas ut sen va avgasröret/systemet trasigt så det måste bytas. den har jag tydligen jätte dåliga däck. kanske därför dom jag tycker att jag får så dåligt grepp så fort det kommer lite vatten på asfalten. men suck säger jag bara tur att jag har en sån händig pappa som jag har. men styrningen är guld nu i alla fall så det är ju bra, jag kunde både styra och blinka i rondellerna;)
.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0