idag måndag

idag är det måndag ett litet tag till. jag har vart ledig vilket vad guuuld. jag har hunnit med en del saker men inte så mycket som man skulle önska. men som ni ser så har det hänt nått här på min lilla blogg. den har fått en omgång av pimp mu blogg. det är världens bästa och underbaraste sara som har förbarmat sig över min blogg och gett den ett helt nytt liv.. och jag älskar det.. ååå det är så jag. och den blev sååå fin. tack än en gång sara för hur fin den blev=)  du är guld värd.
jag fick till det sådär med min sladd. jag har köpt en i alla fall och bild har jag. där va det inga problem. problemet kom till att jag kan anntingen ha bild men inget ljud eller ljud men då har jag ingen bild. suck så vill jag ju inte ha det. eller ja det går om man har ljudet från datorn och bilden på tv:n men jag vill ju ha både bild och ljud fårn tv:n annars så blir det ju såå konstigt. så som lösning på det fick jag leta fram mina gamla högtalare och har nu dom ståendes bakom tv så att jag får ta dom när jag ska kolla på filma via datorn.. suck. dagens it samhälle är inte gjort för sånna otekniska personner som jag. men det gick så bra så och cykla. det va bara och pumpa upp däcken och sen hoppa på eller kravla sig på snarare. för den cykeln som jag har hos mej är en kill cykel och jag har alltid cyklat på tjej cyklar så det sitter i ryggmärgen att ta höger benet över cykeln och hoppa på inte bakom. vilket inte är helt lätt när det är en jävla stång i vägen...
sen har jag vart nere i stallet mockat och fixat red heidi på min lektion. ååå hon är sååå söt. vi gjorde bakdelsvändningar och jag brukat hata dom absolut hata med stort H. bara för att jag tycker att det är typ kul och göra två sen tröttnar både jag och hästen och det går bara segare och segare och till slut så försöker ingen ut av oss för att vi tycker att det suger. men idag va det jätte kul:) hon har ju lite go i sig och tuffar på där av sig själv och hon kan ju bakdelsvändningar som ett rinnande vatten så då va det super kul. men det är ju som sakt va 1000 gånger halvhalters klubben som gäller. nåde dig om du glömer bort nån. hehe då försvinner hon som ett gihu längst med ena långsidan:) men hon är sååå söt.
sen har jag vägtin mej oxå. kände att jag måste ju ställa upp för laget. och då när jag gick förbi kontoret så roppade A-K på mig att anna kom hit och väg dej. så då kände jag att jag inte kunde komma undan. vilket är precis så man ska göra. för jag har inga problem med det men jag går ju inte dit och knackar på av egen fri vilja precis. så nu har jag gjort det oxå *STOLT*.
sen efter ridningen så fick jag gå i en ganska så rask takt upp till stationen för att ta bussen hem. det va precis att jag han med den annars så hade jag fått sitta och vänta i en halv timme och det är ju inte så taggad på. så klart så regnade det. vad annars lixom. från stallet till stationen är det ca 2km så det är bara ocg traska på i regnet.
jag vet att gud finns för han hör aldrig mina böner:)
men oj nu ska jag bara ta det lugnt ett litet tag dricka upp mitt te och sen ska jag ta och sova
men ha det såå bäst

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0