ja

oj vilken bra rubrik det blev men kom inte på nått bättre :). nu va det några dagar sens jag skrev sist. men idag har jag arbetet som alla andra dagar. men jag har shoppat idag :) det blir man alltid glad av. haha fick oxå höra bästa säljar knepet ja men det är viktigt och unna sig saker till sig själv och det är ju trots allt fredag idag :) hehe inte bra för annas shopping begör. men det va ej till mej hon sa det. hade hon nog inte vågat jag kom ju in i hela synsam outfiten. och jag viste ju exakt vad jag ville ha för jag hade vart inne och rekat i dagar....och som ett brev på posten så kom en 30% på hela köpet check hem i brevlådan. ja men då va det ju bara och slå till:) det måste va ödet.
.
ååå sen kom ju lena vår massör idag oxå. gud det är vekligen nått som jag unnar men varje gång hon kommer det är värt var enda krona. det är såå skönt när hon håller på och knådar och trycker det är helt gud.
.
men gud jag måste ju sova snart jag ska ju upp och jobba i morgon. tänkte att jag skulle upp och springa i morgon oxå innan.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0