jobbat

idag har jag jobbat och slitit för mitt dagliga bröd. det gick bra det va lagom mycket och göra men vi sålde i alla fall ett par glasögon och vi han både städa och äta i lugn och ro. men det va samtidigt lite och göra men det kommer ju och går när det är lugnt så är det döttt. och när det kommer in mer än 2 kunder så är det mer och göra med tanke på att vi är bara 2 personer com jobbar :). men jobbade med elena och det är alltid roligt ååå det va så länge sen som jag såg henne så det är alltid kul. vi åt upp den sista biten av kladtårtan och ååå det va såå gott:) lite grädde och hallon fanns det kvar så elena fixade det så fint så.
.
men nu är jag hemma och har vart ute och sprungit. skönt att komma ut lite och få upp pulsen och andas på. snoret rinner men ja det får man leva med ;) så helt frisk är jag inte än men jag är så gott som frisk lite snorig det tycker jag att man är halva året.
.
nästa söndag ska jag leka bilmekaniker tillsammans med min gamle kloke far. eller jag ska väll stå breve som ett får och bara kolla på när han arbetar :) men jag kan ju bidra med mitt otroligt trevliga sällskap i alla fall =)
.
mummms :)
men nu ska jag ta och äta lite middag och kolla på tv och mysa i min one piece :) eller vad säger du elena ?? one piece is the shit =)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0