kort

om ni tyckte att gårdagens blogg inlägg va lite kort så ja jag såg det. jag hade skrivit mycket mer men ser nu att det inte om kom. men men inte nått man kan göra åt nu. det va inget viktigt.
idag har jag jobbat och gud det va lite rörigt från morgon till kväll. bertil va hemma och va sjuk och där stod jag med två bokningar kl:09:30 och hade en optiker. hmm jag undrar om ingrid kan dela på sig. nej det kunde hon inte ;) så det va bara och lyfta luren och börja ringa kunder det gick sådär. men jag fick tag i några. sen så rullade dagen på i ett. mellan kl 16:00-17:30 bara skenade iväg. men sålde ett par lindberg till en jätte gullig kund. jag pratade och hjälpte henne igår så hon tyckte att det va jätte bra att jag va här idag och kunde hjälpa henne igen:).
.
haha sen hade jag en gubbe som kom in och ville ha sina glasdlipade över dagen till sina glasögon. och jag förklarade att det går inte för vi hade redan verkstan full med jobb som skulle va klara till idag. och sa att dom kommer och va klara tills i morgorn. då säger han ja men ni lovade att det skulle gå på några timmar. jag som tycker att jag har ett ganska bra tålamod säger- ja men som jag precis sa så har vi en som är hemma och är sjuk idag så vi är kort om folk så det går inte utom dom kan bli klara tills i morgon eller om du vill lämna in dom nån annan dag. han lämnade in dom idag :)
.
sen efter jobbet som bara swichade fram så hoppade jag i mina jogging skor och på med reflexvästen så va jag ute och sprang min runda på 7km. det kändes bra. men känner i benen att jag springer mer på asfalt nu är tidigare då jag sprang på grus. benen känns med stumma eller så är det min skor som börjar och bli dåliga i stötdämpandet:) kanske snart dax och börja fundera på att köpa ett par nya har ju sprungit några mil i dom. vet inte hur ofta man bör byta. när dom går sönder helt eller??. för än så är dom hela vist lite slitna och så. men kan tänka mej att stötdämpandet blir dåligt efter ett tag. men dom får hänga med ett tag till:).
.
men nu ska jag ta och kolla på tv och ta det lugnt innan jag ska sova
men ha det såå bäst

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0