ledig

idag är jag ledig vilket är grymt skönt. jag kom ju hem vid typ 22:30 igår då va det bara duscha äta sova. idag ringde klockan vid 06:00 bussen gick 06:30 mott stallet. hehe alltid lika roligt. träffade lisa och izza i stallet mycket mer roligt. vi har bestämt lite planer:) alltid kul med våra tjej kvällar som vi pnarer in typ varge helg hos nån av oss.
.
sen åkte jag hem vid 10.52 bussen som jag trodde gick 37 men nej så jag fick allt sitta och vänta ett tag. men ja jag missade den i alla fall inte. och lärde mej att jag måste kolla på sl.se i min telefon innan jag går till stationen från stallet. gud i morse va det lite kallt tyckte jag så jag hade både tjock tröja och jacka. på väg till stationen fick jag hålla det i handen. då va det inte lika kalt.
.
men nu är jag hemma och ska snart ge mej ut på en jogging runda ska bara piggna till och äta lite lunch innan. det blir två knäckebröds bitar men banan på mums min nya drog som jag har ätit ett tag nu:)
.
åååå vi fick fin besök av christina på polariod på jobbet igår. hon vet hur man ska smöra synsam tyresö på rätt sätt hon:) det va mycket gott
men ha det så bäst

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0