löördag

idag är det lördag :) alltid skönt med lördag tycker jag. i morse va jag uppe vid 06:00 och bussen till stallet gick 06:30. alltid lika mysigt att gå upp så tidigt..not. men men vad gör man inte. på ersättningsbussen till ösmo så träffade jag på mickan. så vi hade en liten trevlig pratstund till stallet och när vi gick till stallet. sen har jag vert i stallet från 8 till 13 så jag åkte hem med camilla. alltid lika skönt att få skjus hem. nu när min bil står hemma i ösmo. men i morgon ska jag få hämta den hos mekonomen direkt det är lars:). ja säg vad man vill säga men vad skulle jag göra utan min gamle kloke far. som alltid fixar mina bilar:).
.
ja nu så är jag ny duschad och har vart ute på min joggingtur. det är skönt när man kan springa i skogen för jag tror efter jobbet så får jag nog ta och sluta springa i skogen för det börjar och bli lite mörkt. men det går nog några gånger till.
.
men så va jag händer i kväll då. ja jag ska till mickan sen och föra lite sen ska vi till olerys. hehe vi får se hur det blir där. men jag hoppas på att det blir kul:). men allt blir ju till vad man gör det och jag vill ha kul och då hoppas jag att det blir kul oxå. men jag får ta det lite lugnt för jag ska ju upp i morgon och rida innan tävlingarna. eller inte innan men jag ska stå som dörrvakt i andra klassen så jag hade tänkt att jag skulle hinna rida innan det. men juste måste oxå kolla hur bussarna går då oxå.
.
men nu ska jag göra mej lite i ordning kanske. avslutar med en bild från min middag igår med ett glas vitt till det:)

Kommentarer
Postat av: ml

Den var bra " Mekonomen direkt det är Lars" Hahaha

2011-09-10 @ 19:18:06

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0