ont

asså jag har såå ont i mitt vänsterben. jag va ju ute och sprang idag och kände inte så mycket. bara jätte lite. men inte så farligt. när jag hade sprungit klart min runda och gick hem så kände jag att aj det gör lite ont i mitt ben. kom hem duschade smörjde på lite voltaren. tog mej sen till ica och ja jag kände lite. aj det gör lite ont. men när jag gick så kände det bättre menom jag stod still och sen började och gå igen så kändes det lite konstigt. eller när jag skulle ta på och av skor och krypa på knäna för att hitta rätt storlek.. inte helt lätt.
.
men nu när jag är hemma och sitter i soffan ska ska resa på mej så är det SMÄRTA på hög nivå.... aj aj aj och åter aj. jag är stel som en ko. och det gör ont. jag skulle gå ner med sopperna. och då ska jag gå ner för en trappa. jag trodde inte att jag skulle komma ner. det gjorde så ont. jag fick gå som ett barn. ett steg i taget. upp gick bättre. men ner uch det va inte roligt. så i natt blir det voltaren kur och hoppas på att det känns bättre i morgon.
.
men jag undrar hur fan kan jag ha fått såhär ont. på sån kort tid och jag har ju ens gjort nått som jag skulle få ont av... hmmm men aja hoppas att det går över fort förså här vill jag ju inte ha det.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0