snart

snart är det fredag och det ska bli sååå kul. det är lixom ordning och reda rosévin och utgång på fredag =) det ser vi fram emot:) först ska jag bara jobba till sju sen är det hem och göra sig fin sen kommer mina tjejer hit och vi ska chill kröka lite med vin och kex med ost :)
.
men idag så har jag arbetat. bertil är fortfarande sjuk så han va hemma idag och i morgon. så idag va jennie själv optiker men det gick så bra så:) vi hade ju bokat av och fixat och trixat mycket så det gick bara bra. han ju inte med så där jätte mycket annat men det är så det får vara. jag tror inte att det hände sådär jätte mycket mer roligt. jag och mamma hade vår terapi lunch tillsammans där vi går igenom veckan som har gått och pratar om allt :). sen så har det rullat på med alla möjliga sorters kunder men dom flesta är så trevliga så.
.
sen när jag kom hem så har jag vart ute och sprungit men runda på 7km. skönt att komma hem och sen komma ut och få upp pulsen och bara springa på. inte tänka på nått annat än att sätta den ena foten framför den andra. lyssnade samtidigt på thåströms depp musik hehe så typiskt mej.
.

Kommentarer
Postat av: m-l

Jag tycker våra "terapi" luncher är jätte trevliga.

2011-09-30 @ 12:39:15

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0