spontant

ja hur ska man sammanfatta gårdagens kväll. jag kan sammanfatta med några ord: spontant med stort S. tjejkväll, tagga tagga, och så galet jävla kul =)
det började med att jag jobbade som vanligt. och att jag sen åkte ner till ösmo för att lämna min bil och låna mammas bil. ett jätte stort tack för lånet:). sen plockade jag upp sara och vi drog vidare till lisa som bor ute i sorunda. där va izza och tjejkvällen va igång. gud vi åt en såå otroligt god taco gratäng. gud jag kunde inte sluta äta den va såå otroligt god:) måste vi äta fler gånger tycker jag. sen snackade vi en massa tjejsnack. jag drack vatten efter som jag hade bil det hade izza oxå. sen så började sara snacka om utgång och att hon va fettt taggad. suck tänkte jag och lisa. vi va inte så där överdriget taggade precis. izza taggade på direkt. hehe hon va med på noterna. jag tyckte okej ja jag kan oxå tagga igång bara vi hade nån som kunde köra oss hem. fram med mobilerna och ringande började. när det va fixat. ja då va utgången ett faktum:)
.
vi började och tagga med party musik medans lisa gjorde som i ordning. när det va fixat drog vi hem till izza i ösmo sen vidare till nynäs. för att dom skulle göra sig i ordning. sen drog vi hem till mej. då va det på med musiken och fram med vinet. sen va jag fett taggad. efter lite vin en drink och en sisa shot va vi redo att dra in till stan. vi drog in vid 23 och va inne på 360 vid 23:40:) så en lugn och stillsam tjejkväll ute i sorunda blev till en utgång inne i stan på bara några timmar =).
.
men gud va kul vi hade det. vi dansade, snackade och bara hade såå otroligt kul som vi alltid brukar ha. ja jag gjorde typ av med 200kr och då är 150kr inträdes avgiften köpte bara en öl där inne. och vad brukar det betyda jo att vi hade ett fettt bra för krök. men timmarna bara flög fram som vanligt. och efter flera timmar på dansgolvet åkte vi sen bil hem lisas bror kom och hämtade oss. det tackar vi för. och jag kan ju säga som så att benet hade jag inga känningar av utom jag kunde hoppa och studsa runt utan problem i mina klackskor.
.
i morse vaknade jag först vid 7 och tänkte att nej jag måste somna om. vaknade igen vid åtta och kunde inte somna om så det va bara och gp upp. åt frukost i lugn och ro. sen hoppade jag i joggingskorna. tog en lugn och uppfriskande springtur. det va skönt att bara få lite luft och få upp pulsen lite. tog det lugnt efter som jag både va ute igår och har haft och har fortfarande ont i benet. men det är bättre. går inte alls lika ont när jag springer. men jag känner ju av det lite gran men inte så mycket. men jag ska fortsätta med min voltaren kul så ska det nog bli bra snart:)
.
men nu ska jag snart ta mej ner till ica för att köpa lite fika och sen ska jag ner till ösmo och ut i naturen med lisa och izza vi ska gå från party outfit på krogen till mjukis outfit och ut i svampskogen för att bli ett med naturen =)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0