svamp

nu är jag hemma från svamp skogen blev ett men naturen där ett tag bland kottar, mossa, stenar och grenar :) men gud vad svamp vi hittade. helt sjukt. jag har aldrig plockat så mycket svamp tidigare. så det va jätte kul. för det är lite så att hittar man en så hittar man lätt fler. för är man där nere i svamp höjden så ser man bara fler och fler. men vissa är ju så otroligt små så dom fick man lämna så får man komma tillbaka en annan gång och ta dom sen. men det är sån frihets känsla och bara gå om kring i skogen och plocka och leta efter svamp. man behöver inte tänka på nått annat än just svampen, skogen och fåglarnas kvitter. det är som medicin för själen och kroppen. man kommer tillbaka som en ny människa en lugn och hamonisk männska till min förorts betong:).
.
när jag kom hem med all svamp blev både mamma och pappa jätte glada och hjälpa till direkt nästan kastade sig över svampen. för att torka och rensa. det va fram med lakan och komposthinken och rensningen va i full gång. och fort gick det oxå när alla hjälpte till. jag får tillbaka svampen sennär den är torkan och klar så far jag goola fram lite goda recept som man kan ha svamp i:).
.
jag hämtade även min egen bil. det är klart att det är skönt och köra mammas bil men det är alltid skönast och köra sin egen som man känner och vet vart allt sitter och hur den känns och ja allt sånt. men det va guld att jag fick låna den :)
.
nej nu blir det bara till att sitta i soffan och bara ta det lugnt och chilla. ska gå och lägga mej tidigt känner men ganska så trött efter lite sömn och en dag i skogen:)
mycket svamp blev det här är den orensad
rensad och klar
en till bild på när det är färdig rensat
lite kantareller

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0