trött

ja nu börjar jag och känna mej lite trött efter att ha hålt igång sen 06:00 typ. men har hunnit med en del idag i alla fall. vart i stallet ridit en häst. sen när jag kom hem har jag vart ute och sprugit 5km. och min teori och att det är bra och ut och springa när man är trött stämde denna gång oxå. höll på att somna på bussen och hemma. men när jag kom ut i spåret på piggnade jag till. sen efter det så tog jag med mej min dramaten och vi tog en tur till ica maxi. vi va inte själva. gud det va så mycket folk. eller så är det så det alltid brukar vara. är såå otroligt sällan där. men fick för mej att jag skulle gå dit. ville även hitta billiga gummistövlar som jag kan ha i stallet. men hittade inge bra.
.
sen efter min shopping runda som typ tar död på en så gick jag och dramaten hem. väl hemma så har jag gjort mina plättar som jag ska ha att äta till lunch på söndag när jag kommer och va i stallet typ hela dagen:). sen har jag stor städat hela min lilla lägenhet. eller jag har mest dammsugit och sånt för sara ska komma hem till mej. för att hon inte ska få en astmaattack och typ döö så va det nog bäst att städa lite. så nu kan hon komma hit utan att riskera livet;).
.
men gud nu när jag sitter ner så känner jag hur trött jag är. ska snart ta och göra middag väntar bara på att dom sista plättarna ska bli klara. sen blir det middag. sen soffan till nån film och kankse ett glas vitt eller rosé till det.. hehe men bara kanske;)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0