voltaren

jag säger bara att dagens ord kommer och va voltaren... gick och la mej igår och det gjorde ont. ja inte hela tiden men när jag går. men i morse när klockan ringde vid 06:00 så kändes det mycket bättre. nästan bra. bestämde mej för att ut och springa. för nu är jag ju ändå uppe. det va lite små kyligt när jag kom ut ur porten så jag började och springa från start. kändes bra kände nästan ingenting i benet. men jag säger bara ordet men. under halva rundan så hade jag känningar lite till och från. och när jag hade sprungit klart så va det smärta igen. suck. jag höll även på att bli träffad av en kotte när jag gick hem och gick igenom en skog. lag bara ser nått falla precis brevid mej och hör hur den landar på backen kollar ner och oj det va en kotte. tänkte tur att jag inte fick den i huvudet. då hade jag både haft ont i benet och i huvudet.
.
men jag har även kommit fram till att jag skulle aldrig kunna bli nån idrottsmänniska på hög tävlingsnivå. för jag kan inte ens motions springa 5km om dan utan att få kramper, skader och smärter lite här och där. tänk då om jag skulle försöka och sattsa och bli en idrotts människa på elitnivå haha jag skulle ju va mer skadad än tävla:) typ som fredrik ljungberg sitter mer på bänken än vad han är på plan.
.
nej men nu måste jag sätta lite fart så att jag hinner till jobbet. ska ut till sorunda ikväll ska bli jätte kul wiiii:)
ha det såå bäst
.
voltaren för liv i rörelse ;)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0