fotboll

just nu så kollar jag på damernas fotboll. det är såklart Marta med Tyresö FF som möter malmö tror jag att det är. Tyresö leder i alla fall (so far so good) med 1-0. så nu hoppas jag att det kommer och gå bra :)

men i morse så va jag uppe och sprang vid 06:20. haha ja jag vet jag är dum i huvudet. men jag jobbar sent så det är så skönt att ha det gjort på morgonen. jag har verkligen upptäckt hur skönt det är att springa på morgonen. man piggnar lixom till. efter det va det bara hem duscha äta och sen åka till jobbet. men på jobbet så har det gått bara bra. jag har skyltat om lite och så har vi bytt till vår back dropsen och fixat lite. den dropsen som är emot gatan där är det bara glasfönster och ja på våren är det varmt på sommaren är det mördarvarmt på hösten är det svalt och på vintern är det mördar kallt... man blir typ stekt, grillad eller får isbitar i håret.
sen vid 15 tiden så kom Louise från Lindberg på besök. hon är ju bara för rar den tjejen :). vi köpta jätte mycket snygga Lindberg bågar. hon har ju så otroligt mycket snygga bågar så det är helt otroligt och i så många läckra färger. men vi försökte och bara ta ut godbitarna men det är svårt när det finns såå många godbitar..

ååååå so far so goood tyresö ff 2-0 kom igen nu tyresö =)

i går va det stallet efter att jag va klar hemma. så skönt att åka till stallet när det är ljust och man har gott om tid så att man kan stanna och prata vid olika boxar :). och på min lektion sen så red jag smokey. gu vad jag älskar känslan av att det går sådär jävla bra och rida. måste säga att jag tycker om den där hästen. han är snäll i boxen och rolig att rida. att han ser spöken och får cp ryck ja det kan jag leva med. hehe :).






Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0