hunger games

nu är jag hemma från bion. den va så jäkla bra.  jag rekomenderar alla att gå och se den här filmen. den va verkligen jätte bra. filmen va 2tim och 20min men det kändes inte som det. det handlade om ett spel där bara en kunde vinna och det va den som överlevde. och så ska 12 distrikt med 2 deltagare i varge distrikt så totalt 24 deltagare och bara en kan vinna. det är döda eller att bli dödad. och som man då kan räkna ut så är det ganska många som måste dö. men det va inte bara blod och elände. utom lite komedi och även lite kärkel. men den slutade bra.
.
innan det så kom madde och bea hämtade upp mej vid 15 tiden. då va det raka vägen in till kungenskurva och ikea. in på ikea och börja leta efter det som vi skulle ha. jag skulle ha lådor som jag skulle ha på min hatthylla. sen blev det lite doftljus oxå ;). haha standard. efter ikea blev det en snabbis in på mediamarket och sen blev det tacobar. åå jag bara älskar tacobar det är såå jäkla gott =). sen blev det både glass till efter rätt och godis till filmen.
.
hahaha efter filmen så köpte bea en ballong till silvana en rooosa zebrahäst. haha som jag fick hålla i.. hahah ajag såg ut som ett litet barn :). sen åkte vi hem. det va jätte trevligt och träffas och prata lite och kolla på bio och bara ta det lugnt.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0