jobbat

japp idag har jag för omväxlingens skull jobbat :). haha man blir typ dagblind när fredag kändes som söndag och den måndag kändes som söndag. men oj det är ju måndag idag ja. men jag jobbade med elena och det gick så bra så :). hon ska flytta ner till gbg sen tråkigt för oss men kul för henne. hon är såå go och rar så vi kommer ju såklart att sakna henne.
sen va madde och hälsade på mej på jobbet. alltid lika trevligt när folk kommer och hälsar på en. hon va säkert där i en timme så jag att i alla fall en timme gick fort :). nej men det kändes som att dan ändå gick ganska fort.
.
i söndags va jag ju ledig och åkte med izza på tävling men innan det så träffade jag madde i stallet och hahahaha vi pratade om våra misslyckade liv och vad fan vi ska försöka göra med våra liv. haha vi kom väl inte fram till så mycket mer än att killar är skit, idioter och dumma i huvudet och att nej det finns inte normala killar.  japp jag drar alla över en och samma hårnål.....och tills den dagen som jag hittar ett undantag så kommer jag och hålla fast vid min åsikt ;). sen kom vi fram till att nej vi får helt enkelt gå och bli lespiska;)
.
sen åkte jag med izza på tävling till botkyrka och det gick kalas bra. vi kom både in i transporten och sen hem igen :) nej men rolle polle skötte sig jätte bra och izza red så vackert så. det slutade med en 5:e placering =) så det va super kul. alltid extra roligt att följa med när det går bra.
.
men när jag kom hem sen vid åtta tiden så va jag jätte trött och hungrig hade inte ätit sen 11 på morgonen så det va typ maaaaat när jag kom hem :) sen kollade jag lite på tv höll på att somna i soffan så gick och la mej sen :).
.
i morse när jag vaknade ut av klockan som ringde 06:00. kände jag bara snälla döda mej nån. somnade om och vaknade igen vid 7 men det gjorde inte så mycket. för jag han ut och springa innan jobbet i alla fall. så det va skönt att komma ut och springa lite :)
sen tog jag en promenad till sågen i morse i solen det va såååå mysigt =) det va så varmt och skönt.
.
tog lite bilder i solen :)
hehe jag diggar att det speglar sig i glaset så att man ser hur jag tar kort ;)
hade lite tråkigt så jobbet så tog lite kort :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0