långfredag

ja idag är det långfredag. det är ganska många som är lediga under dom här röda dagarna och under påsk. men inte jag inte. nej jag ska jobba hela påsken för att inte missa en enda dag. igår jobbade jag till och med till 19 för att skoja till det lite. folk vill ju va lediga och gå tidigare så jag har sakt att nej men jag kan jobba efter som jag ändå ska jobba hela påsken. men det bästa med att jobba påsken är att det blir mer klirr i kassan :). vilket aldrig är fel.
sen jobbar jag med helena idag och det ska bli såå super kul =). det va ett tag sen som jag såg henne.
jag tänkte att jag skulle ha gett mej ut att springa i morse.. men usch vilket fruktansvärt äckligt väder det va.. det regnade och jag bara hörde hur sängen roppade på mej igen... så blir nog att ut och springa i kväll sen när jag kommer hem..
sen blir det att bara ta det lugnt efter som jag ska jobba dagen efter :)
.
haha sen håller jag på att lyssna på en bok som heter brobyggarna av jan guillo.. jag känner mej som nånstans mellan 80år och döden ;). nej men den är väl helt okej men inte så bra som vissa böcker som jag har läst (lyssnat). det är inte så mycket mord och elände. eller jo lite sånt men på ett annat sätt och sen så är den skriven på ett annat sätt. men ja helt okej. men inte jätte bra.. men haha har ju lyssnat på lyp halva boken så bara att köpa vidare ;)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0