ledig

idag har jag en ut av mina alla lediga måndagar och jag älskar dom :). ska jobba hela 6dagar i rad sen så då tycker jag att man kan få va ledig en dag i alla fall ;). men sen nästa vecka har jag min soft vecka då jag bara jobbar 3dar. men i alla fall. vad har jag då gjort än så länge denna lediga dag. jag tog en sovmorron till typ 9. gick upp åt lite frukost(tur va väl det). sen gav jag mej ut och sprang min runda på 5km i skogen. här kommer frukosten till annvändning. för det va mer en terräng bana en än en löprunda. det va över under och igenom. leriga vattenpölar. fallna granar och träd som låg över stigen. vissa kunde man hoppa över andra fick man klättra över. då kände jag att jag va glad över att jag faxist hade ätit frukost innan. för annars så hade jag säkert satt mej ner och börjat gråta vid första hindret ;). men det är tur att man är lika atletisk som carolina kluft... eller inte. men jag lyckades ta mej runt.
.
sen va det bara hem duscha och äta resten ut av frukosten och dricka lite kaffe. sen satte jag fart med att städa och fixa det sista med hallen. slänga ut den äckliga mattan elelr två fick slängas. så nu är det klart :).
sen blir det att äta middag/lunch och sen åka ner till stallet rida ut och sen rida min lektion i kväll. sen blir det bara raka vägen hem och sova.
.
men ja juste det va lite läskigt när jag va ute och sprang i hmmm lördags måste det ha vart när det snöade så mycket. bara för att när jag sprang så hörde man bara ett brack och så ramlade grenar ner. för att snön va så tung så att det grenanrna gick av. då va jag glad att jag sprang på asfalt och inte i skogen. men det va ändå lite obehagligt för man vet ju inte vart det knackade till nånstans och vart grenen skulle landa nånstans..
.
ja det blir tuvärr inga före och efter bilder utom bara efter bilder. haha tur är väl det för det va kankse inte så snyggt innan. ni som har varit hemma hos mej vet ju hur det såg ut innan och ni som inte har vart hemma hos mej har absolut inte missat nått :)
image description
image description
image description
image description

Kommentarer
Postat av: Milis

Åh, vad snyggt det blev. Äntligen!!!

2012-04-16 @ 20:11:30
URL: http://miliscarlsson​.blogspot.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0